Проблеми управління та обліку дебіторської заборгованості - Маціканич, І. М.; Погорєлов, Ігор Миколайович (НТУ "ХПІ", 2011)
У статті розкрито необхідність проведення на підприємствах політики управління дебіторською заборгованістю. Визначено основні напрямки формування такої політики.

The article highlights the need for policy in the business accounts receivable management. The main directions of this policy.
Keywords: безнадійна дебіторська заборгованість; резерв сумнівних боргів; факторинг; фінансово-економічна криза; підприємства; інкасація боргу