Сучасні технології з очищення океану від пластику - Чубаров, Е. Є. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
Показано перспективні технології з очищення вод світового океану від забруднення пластиковими відходами.

Perspective technologies for cleaning world Ocean from plastic waste pollution.
Odern technologies for cleaning the ocean fromplastic
Keywords: захист природи; очищення океану; забруднення пластиком; nature protection; ocean cleaning; plastic pollution