Формування трансфертних цін на об’єкти інтелектуальної власності - Косенко, Олександра Петрівна; Шинкаренко, Маргарита Олександрівна (My University, 2020)
Доведено, що поняття "ринкова вартість" притаманне не тільки матеріальній продукції, воно може бути в повній мірі використане і до інтелектуальної власності, не дивлячись на їх технологічні особливості та в більшості випадків монопольний характер представлення на технологічному ринку.
Keywords: ринок; трансфертні ціни; інтелектуальна власність; промислові підприємства