Ризик-менеджмент використання обладнання та технологій - Березуцький, Вячеслав Володимирович (ФОП Панов А. М., 2020)
Вперше наведено систематизацію щодо застосування ризик-орієнтованих підходів при використанні обладнання та технологій у машинобудівній галузі. Навчальний посібник базується на знаннях, які студенти отримали на рівні бакалавра, та знаннях з дисциплін "Теорія ризиків", "Системний аналіз у вирішені задач професійної та промислової безпеки" тощо. Призначено для студентів спеціальності "Цивільна безпека". Може бути використано науковцями, викладачами вищих навчальних закладів, аспірантами, студентами та слухачами курсів підвищення кваліфікації, які працюють у напрямку професійної безпеки та збереження здоров'я працівників.
Risk Managemant Using of Equipment and Technologies
Keywords: виробничі ризики; професійні ризики; фахівець; компетентність; метод "трьох кроків"; засоби захисту; захисні заходи; попереджувальна сигналізація; робота на висоті; використання верстатів; ручний інструмент; зварювання металів; термічна обробка металів; карта ризиків