Соціально-етичні проблеми ринку праці осіб з обмеженими можливостями - Паймаш, Ганна Василівна; Перерва, Петро Григорович (Сумський національний аграрний університет, 2021)
Дослідження теоретико-методологічних підходів до ринкової характеристики гнучкої зайнятості та гнучких сегментах ринку праці, дозволило виділити кризову та трансформаційну моделі гнучкої зайнятості, які розглядають через систему взаємопов’язаних інституційних та функціональних компетенцій суб’єктів ринкових відносин, які забезпечують пристосування зайнятості до поточних та довгострокових коливань попиту та пропозиції праці на макро-, мезо- та мікроекономічних рівнях.
Keywords: ринок праці; інваліди; працевлаштування; попит; пропозиція; промислові підприємства