Методичні вказівки до виконання самостійної роботи "Методика розслідування випадків професійних захворювань та отруєнь" з курсу "Профілактика виробничого травматизму та професійних захворювань" - Букатенко, Наталія Олексіївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2018)
Розслідування професійних захворювань, отруєнь та нещасних випадків, що зумовили втрату здоров’я людини, а ще гірше, мали смертельний наслідок є обов’язковим і здійснюється у відповідності до Закону України “Про охорону праці”, це конституційне право громадян.
Keywords: методичні вказівки; самостійна робота; гостре професійне захворювання; професійне отруєння; алергічні захворювання; гігієна праці