Формування деонтологічної моральної свідомості юриста в сучасному українському суспільстві - Стасевська, О. А. (НТУ "ХПІ", 2012)
У статті розглянуті питання значущості етичної складової в процесі реформування та вдосконалення фахової підготовки майбутніх юристів.

In the article the considered questions of meaningfulness of ethics constituent are in process of reformation and perfection of professional preparation of future lawyers.
Keywords: підготовка професійна; підготовка кадрів; підготовка фахівців; етика; освіта вища; культура моральна