Маркетингове забезпечення внутрішнього туризму в Україні - Перерва, Поліна Олександрівна; Косенко, Олександра Петрівна (Київський університет культури, 2025)
В доповіді доведено, що туристи є основою маркетингової системи в туристичній сфері, їх класифікують за метою поїздки і ступеня активності. Крім туристів, система маркетингу включає в себе наступних суб'єктів: туроператорів; туристичні агентства; заклади розміщення. Для кожного суб'єкта існує своя система маркетингу, на яку впливає його вид діяльності.
Keywords: туризм; маркетинг; формування попиту; сучасний стан; Україна; розвиток