Контрольно-діагностичні засоби збору та перетворення інформації для тестування рівня підготовленості спортсменів - Галиця, Віталій Іванович (НТУ "ХПІ", 2016)
Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.13.05 – Комп'ютерні системи та компоненти. – Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", Харків, 2016. Дисертація присвячена створенню нових та удосконаленню існуючих методів і технічних засобів комп'ютерної діагностики рівня підготовленості спортсменів на базі комплексного розв'язання задачі характеризації функціональних і біомеханічних показників. В дисертації розроблено методи комп'ютерної діагностики технічних і функціональних параметрів, що максимально впливають на результат з використанням комплексу рухових і функціональних моделей, експериментально визначено рівень достовірності вимірювань засобами, що використовуються, реалізовані методи комп'ютерної діагностики рівня підготовленості спортсменів за допомогою контрольно-діагностичних засобів на базі створеної апаратури та систем, визначено способи та галузі їх застосування.

Dissertation for the degree of candidate of technical sciences by specialty 05.13.05 – computer systems and components. – National technical university "Kharkiv polytechnical institut", Kharkov, 2016. This thesis is devoted to the creation of new and improvement of existing methods and means of computer diagnostics level of athletes. It is determined on the basis of a comprehensive solution to the problem of characterizing the functional and biomechanical parameters of athletes. The thesis developed methods for computer diagnostics of technical and functional parameters, the maximum impact on the result from the use a complex of motor and functional models, experimentally determined the level of reliability measurement means employed, implemented methods of computer diagnosis the level of readiness of sportsmen control and diagnostic tools on the basis of established instruments and systems identified methods and their applications.
Control and diagnostic means of data acquisition and transformation to test a level of readiness athletes
Keywords: комп'ютерна діагностика; біомеханічні моделі рухів; атлети; інтерактивні діагностичні системи; автореферат дисертації; computer diagnostics; biomechanical models of athlete movements; interactive diagnostic system; 654.937