Вплив процесів злиття та поглинання підприємств на конкурентоспроможність міжнародних бізнес-структур - Новік, Ірина Олексіївна; Грімак, І. Д.; Дорошенко, Є. В. (Інтерсервіс, 2024)
У доповіді розглядається роль процесів злиття та поглинання в розвитку міжнародних бізнес-структур. Автори висвітлюють, як ці процеси допомагають компаніям розширювати свою географічну присутність, використовувати синергії, знаходити нові можливості для зростання, оптимізувати бізнес-процеси, розвивати нові технології та залучати інвестиції. Важливість цих процесів полягає в їхньому внеску у стабільний розвиток та конкурентоспроможність міжнародних бізнес-структур у глобальному бізнес-середовищі.
Keywords: міжнародний бізнес; конкурентоспроможність; злиття; поглинання; ефективність; промислові підприємства