Давидюк, Тетяна Вікторівна2021-07-012021-07-012020Давидюк Т. В. Шляхи оптимізації витрат підприємств готельно-ресторанного бізнесу / Т. В. Давидюк // Результати наукових конференцій Навчально-наукового інституту економіки, менеджменту та міжнародного бізнесу НТУ "ХПІ" за 2020 рік : в 2 т. Т. 1. Дослідження та оптимізація економічних процесів "Оптимум–2020" : тр. 16-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 2-4 грудня 2020 р. / ред. Є. М. Строков ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : Томенко Ю. І., 2020. – С. 127-128.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/53350ukпослугирекламазниження доходуризикиШляхи оптимізації витрат підприємств готельно-ресторанного бізнесуThesis