Ігротехнічні вміння: зміст і характеристика - Гордієнко-Митрофанова, І. Володимирівна (НТУ "ХПІ", 2012)
Стаття присвячена характеристиці ігротехнічних умінь, що відображають діяльнісну спрямованість ігротехнічної компетентності вчителя молодшої й середньої школи, який активно використовує у своїй педагогічній практиці дидактичні ігри, зокрема ігри-маніпулятиви. В даній роботі розглянуто певні групи ігротехнічних умінь: організаторські, рефлексивно-перцептивні й спеціальні ігротехнічні вміння.
Keywords: ігротехнічна компетентність; ігри-маніпулятиви; дидактичні ігри