Завгородня, О. А.Пилипенко, Дар'я Михайлівна2023-12-052023-12-052023Завгородня О. А. Удосконалення технології виготовлення хліба з додаванням гарбузового пюре [Електронний ресурс] / О. А. Завгородня, Д. М. Пилипенко // Хімія, біо- і фармтехнології, екологія та економіка в харчовій, косметичній та фармацевтичній промисловості : зб. матеріалів 11-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листопада 2023 р. / ред. кол.: Л. Л. Товажнянський [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2023. – С. 166-168.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/71539ukпшеничне борошнохлібобулочні виробиовочеві добавкирослинні добавкиздорове харчуванняУдосконалення технології виготовлення хліба з додаванням гарбузового пюреArticle