Економічна аналітика як фактор формування ефективних стратегій стійкості бізнесу - Косенко, Олександра Петрівна; Косенко, Софія Андріївна (Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана, 2025)
У доповіді розглядається роль економічної аналітики у формуванні стратегій стійкості бізнесу в умовах нестабільності та високої конкуренції. Окреслюються основні підходи до використання аналітичних інструментів для прогнозування ризиків, оптимізації ресурсів та підвищення конкурентоспроможності. Особливу увагу приділено методам збору, обробки та інтерпретації даних для прийняття обґрунтованих управлінських рішень
Keywords: бізнес; стратегії; стійкість; дослідження; аналітика; методи; підприємства