Підтримка акумулювання на рівні прийняття рішень - Чайковська, Є. Є. (НТУ "ХПІ", 2013)
Запропоновано прогнозування зміни параметрів технологічного процесу акумулювання енергії на основі оцінки зміни теплової акумулюючої ємності

It is suggested to prognosis of change of parameters of technological process of accumulation of energy on the basis of estimation of change of heat accumulation capacity
Keywords: технологія; енергозберігаючий режим; заряд; розряд; температура води, що нагрівається; електроліт; technology; accumulation; decision-making