Роль зв'язків з громадськістю в системі фінансового менеджменту організації - Терещенко, Д. А. (НТУ "ХПІ", 2013)
Досліджено роль зв’язків з громадськістю в системі фінансового менеджменту організації. Визначено основні завдання PR у сфері фінансових відносин

The role of public relations is investigational in the system of financial management of organization. The basic tasks of PR in the sphere of financial relations are defined
Keywords: комунікація; конкурентоспроможність; фінансова стійкість; прибутковість організації; фінансова діяльність; інвестиції; public relations; communication; financial management