Матвєєва, Тетяна ВікторівнаПапченко, Вікторія Юріївна2024-12-112024Матвєєва Т. В. Проектування рецептур комбінованого продукту підвищеної біологічної цінності, високими споживчими характеристиками [Електронний ресурс] / Т. В. Матвєєва, В. Ю. Папченко // Хімія, біо- і фармтехнології, екологія та економіка в харчовій, косметичній та фармацевтичній промисловості : зб. матеріалів 12-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листопада 2024 р. / ред. кол.: Л. Л. Товажнянський [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2024. – С. 42– 44.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/84250ukхлібопекарська продукціякорисні речовинипідвищення харчової цінностіспеціалізовані борошняні продуктидодавання шротівборошняні комбіновані системиПроектування рецептур комбінованого продукту підвищеної біологічної цінності, високими споживчими характеристикамиArticle