Методичні вказівки до практичного, лабораторного заняття "Оцінка психологічних якостей особистості, що впливають на безпеку діяльності" з дисципліни "Основи професійної безпеки та здоров'я людини" - Кузьменко, Олена Олексіївна; Васьковець, Людмила Антонівна; Османова, Ольга Вікторівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2026)
Мета роботи – ознайомитися з індивідуальними психологічними якостями, що впливають на психологічну захищеність особистості в умовах небезпеки та виявити відмінності даних якостей для студентів, що беруть участь в тестуванні.
Keywords: методичні вказівки; практичне заняття; лабораторне заняття; психологічні якості людини; безпека діяльності; професійна безпека