Формування інтелектуальних рекламних кампаній з використанням технологій партизанського маркетингу - Чаплигіна, Любов Вікторівна; Перерва, Петро Григорович (My University, 2021)
Доведена ефективність партизанського маркетингу. Він відрізняється від інших маркетингових концепцій головним чином тим, що дозволяє отримувати чудові результати непомітно для конкурентів. Головна задача партизанського маркетингу – створення емоційного зв'язку зі споживачем.
Keywords: партизанський маркетинг; креативні технології; інтелектуальна власність; споживач