Методи та засоби розробки програмних додатків для операційної системи Андроід - Харченко, К. В. (НТУ "ХПІ", 2014)
Пропонується набір сучасних методів та засобів розробки програмних додатків для операційної системи Андроід, які дозволяють ефективно створювати та тестувати програмне забезпечення клієнт-сервер з використанням хмарних систем у якості серверної частини.

Proposed as et of advanced method sand tools for developing soft ware applications for the Android operating system, as can effectively build and tests of ware, client-server systems using the cloud platforms as a server part.
Methods and tools for development of software applications for the Android operating system
Keywords: юніт-тести; системи хмарні; забезпечення програмне; сервер; Android; TDD; unit-test; cloud systems