Опришкін, Олександр СергійовичГригоренко, Ігор ВолодимировичКондрашов, Сергій ІвановичГригоренко, Світлана Миколаївна2024-01-082024-01-082023Аналіз впливу розподілу помелених часток зерна кави на швидкість потоку при приготуванні напою [Електронний ресурс] / О. С. Опришкін [та ін.] // Теоретичні та практичні дослідження молодих вчених : зб. тез доп. 17-ї Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів та аспірантів, 28-30 листопада 2023 р. / гол. Є. І. Сокол ; оргком.: Р. П. Мигущенко [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2023. – С. 36-37.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/72713ukкавовий порошокшвидкість потоку напоюкава еспресоступінь помелурозподіл частинок кави за розмірамиАналіз впливу розподілу помелених часток зерна кави на швидкість потоку при приготуванні напоюArticle