Концепція стратегії розвитку інформаційної безпеки учнівської молоді в Україні - Зуб, Алла Василівна (НТУ "ХПІ", 2017)
У цьому дослідженні авторка пропонує до впровадження цілісну системну стратегію, спрямовану на реалізацію інформаційної безпеки учнівської молоді в сучасній Україні. Концепція такої стратегії включає низку правових, технічних, виховних, організаційних заходів, розроблених на основі SWOT-аналізу стану розвитку інформаційної безпеки в державі, визначення пріоритетних напрямів змін і їхнього потенціального впливу на означену сферу. Сукупність визначених авторкою заходів, при їх ефективному втіленні у стратегії інформаційної безпеки, сприятимуть забезпеченню високого рівня інформаційної безпеки учнівської молоді в Україні.

In this study the author offers a complete system strategy aimed at implementing information security students in contemporary Ukraine. The concept of this strategy includes a number of legal, technical, educational, organizational measures, designed on the basis of SWOT-analysis of the current status of information security in the state, determining priorities for changes and their potential impact on this sphere. The research gives the author an opportunity to define and offer a set of measures, that in their effective implementation for information security strategy, will help to ensure a high level of information security students in Ukraine nowadays.
The concept of youth information security strategy in Ukraine
Keywords: Інтернет; технології інформаційні; політика державна; SWOT-аналіз; Internet; information technology; public policy; SWOT-analysis