Самопливний гідротранспорт при видобуванні і збагаченні корисних копалин - Світлий, Юрій Герасимович; Білецький, Володимир Стефанович (Криворізький національний університет, 2014)
Стаття стосується питання застосування самопливного гідравлічного транспорту при видобуванні і збагаченні корисних копалин. Подана характеристика сучасних технологічних рішень самопливного гідравлічного транспорту та методика його розрахунку.
Keywords: технологічні характеристики; методика розрахунку; самопливне транспортування