Зниження концентрації СО в процесі випалу графітових заготовок - Карвацький, А. Я.; Шилович, І. Л.; Крутоус, Л. В.; Кутузов, С. В. (НТУ "ХПІ", 2012)
Проведені розрахунки температурних полів камер печі з заготовками для визначення впливу фізичного бар’єру на кількість монооксиду вуглецю, що утворюється в процесі випалу графітових заготовок

It was done calculations of temperature fields of cameras of the furnace with workpieces for definition of influence of a physical barrier on amount of monooxide of the carbon which is formed in the prosess of graphite workpieces annealing are carried out. names
Keywords: електродна продукція; температурні поля; монооксид вуглецю; шамотна цегла; temperature fields; monooxide of carbon; annealing of graphite workpieces; firebrick