Міжнародні стратегії та моделі економічного розвитку країн - Черепанова, Вікторія Олександрівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
У дисципліні розкрито основи формування у магістрів системи всебічних знань щодо сутності стратегій розвитку та їх середовища; впливу глобалізації на формування стратегій розвитку; особливостей моделей економічного розвитку країн світу; формування національних стратегій розвитку; оцінки ефективності стратегій економічного розвитку країн світу; особливостей сучасної системи координації економічної діяльності; вивчення та аналізу міжнародних інтеграційних стратегій.
Keywords: силабус; програма; економічна діяльність; глобалізація; фінанси; цивілізація; міжнародні інтеграційні стратегії