Щодо шляхів удосконалення податкової системи - Кармінська-Бєлоброва, Марина Володимирівна (Наука і студія, 2005)
Податкова та бюджетна політика це головні системоутворюючі складові процесу соціально-економічного розвитку країни. Спроби реформування податкової системи України здійснювалися постійно, але суттєвих зрушень, на жаль, вдалося досягнути лише на окремих напрямах.
Keywords: податкова політика; податки; податкові пільги; процедури адміністрування