Деякі напрями розвитку авіапрома України в сучасних умовах - Шум, М. А. (НТУ "ХПІ", 2011)
У роботі розглядаються деякі напрями розвитку, кризові явища в конкретній галузі з метою надання економічного зростання галузі, ряду суміжних галузей, економіці в цілому.

Some directions of development, crisis phenomena in specific branch are considered in this work for the purpose of addition of economic growth field, row of related branch and economics in whole.
Keywords: економічний потенціал; економічне зростання; криза; інновації; інвестиції