Методичні вказівки і завдання до контрольних робіт з навчальної дисципліни "Баланси" - Чайка, Тетяна Юріївна (НТУ "ХПІ", 2015)
Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з курсу «Баланси» призначені для для студентів усіх форм навчання за напрямом підготовки 6.030509 «Облік і аудит». В результаті виконання даної роботи студенти набувають навичок самостійного пошуку і опрацювання теоретичної інформації з окремих розділів курсу; а також навичок вирішення завдань з курсу «Баланси». Методичні вказівки містять основні теоретичні положення і докладні методичні вказівки до вирішення задач, що сприяє поглибленню і закріпленню знань студентів.
Keywords: економіка; балансовий метод; аналіз; міжгалузевий баланс; баланс матеріально-технічного забезпечення; баланси основних засобів; баланс робочого часу; вартість