О накоплении глагольных конкретизаций для проектирования технических устройств - Ивахненко, Игорь Александрович; Ивахненко, Татьяна Никитична (НТУ "ХПИ", 2008)
У роботі розглядаються питання, що визначають можливість нагромадження дієслівних конкретизаций і використання їх для проектування технічних пристроїв. Робота є продовженням раніше опублікованої авторами роботи.

This paper states the possibility for accumulation of certain verbs to use them for designing technical devices. This paper is the continuation of the previously published.
Keywords: понятия; признаки; словосочетания; действия; словесная форма; полное описание