Комплаєнс-ризики в сфері інноваційної діяльності промислового підприємства - Верес Шомоші, Маріанн; Кобєлєва, Тетяна Олександрівна; Перерва, Петро Григорович (ТОВ "Юридична компанія "Юрсервіс", 2023)
Доведено, що система комплаєнс-функції в сфері інноваційної діяльності промислового підприємства може і повинна взаємодіяти практично з усіма відділами та структурними підрозділами. Практичне виконання вказаної рекомендації буде сприяти не тільки виявленню, аналізу, оцінюванню комплаєнс-ризиків, розробці методичної бази по їх мінімізації, а й оптимізації роботи комплаєнс-контролю в цілому.
Keywords: бізнес; комплаєнс-ризики; інноваційна діяльність; промислові підприємства