Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи "Первинні хімічні джерела струму" - Дерібо, Світлана Германівна; Гомозов, Валерій Павлович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Мета лабораторної роботи: - ознайомитися з конструкцією марганцево-цинкових елементів із сольовим і лужним електролітами, вивчити струмоутворюючі реакції; - дослідити розрядні характеристики елементів при різних режимах розрядження (розряду); - розрахувати основні електричні параметри, що характеризують ХДС.
Keywords: методичні вказівки; лабораторна робота; хімічні джерела струму; хімічна технологія; хімічна інженерія; технічна електрохімія