Інформаційно-аналітичне забезпечення туристичного бізнесу - Копиця, Андрій Олегович (Полтавський державний аграрний університет, 2024)
У доповіді розглядаються різні аспекти інформаційно-аналітичного забезпечення туристичного сектора, включаючи маркетингові дослідження, керування клієнтськими відносинами, оптимізацію ціноутворення, моніторинг та звітність. Автор обговорює ключові аспекти кожного з цих напрямків, надаючи приклади та стратегії для ефективного використання інформаційно-аналітичних інструментів у туристичному бізнесі. Результати проведеного дослідження допоможуть фахівцям в сфері туризму та гостинності краще зрозуміти важливість інформаційно-аналітичного забезпечення і його вплив на успіх туристичного бізнесу.
Keywords: інформаційні технології; туристичний бізнес; перспективи розвитку; ефективність; підприємства