Навчально-методичний посібник з курсу "Психологічні аспекти комунікації у професійній діяльності" - Солодовник (Бутенко), Тетяна Олександрівна; Квасник, Ольга Віталіївна (My University, 2022)
Вивчення дисципліни «Психологічні аспекти комунікації у профе-сійній діяльності» є важливою складовою професійної підготовки бакалаврів напряму підготовки 053 «Психологія». Згідно з вимогами освітньо-професійної програми «Психологія», в результаті вивчення курсу студенти повинні оволодіти навичками усної та письмової професійної комунікації українською та англійською мовами; аналізувати психологічні явища та феномени відповідно до галузі діяльності для вирішення конкретних професійних задач; уміти діагностувати та аналізувати соціально-психологічні явища різних рівнів (особистості, малої групи); здійснювати протидію факторам, що негативно впливають на політичну свідомість, масову думку, політичні настрої.
Keywords: навчально-методичний посібник; загальні положення; практичні заняття; комплексна контрольна робота; контрольні запитання; практичні вправи