Кадровий менеджмент: загальна частина. Частина 1. Кадрова система організації: зміст та особливості формування - Мороз, Володимир Михайлович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2014)
Текст лекцій висвітлює теоретико-методологічні та організаційно-методичні основи кадрового менеджменту. Визначено коло проблематики навчальної дисципліни та розкрито зміст її основних категорій. Розглянуто зміст кадрової системи організації, а також особливості її формування та розвитку. Призначено для студентів спеціальності АДМ 8.18010018 "Адміністративний менеджмент" денної і заочної форм навчання.
Keywords: кадровий менеджмент; система управління кадрами; кадрові ризики; управління кадровими ризиками; кадри; управління персоналом; персонал підприємства