Структурний аналіз енергоспоживання в Україні - Садиков, М. А.; Дмитренко, Є. В. (НТУ "ХПІ", 2009)
В роботі проведено структурний аналіз енергоспоживання ресурсів в України з метою виявлення енергоємності національного господарства.

The structure of consumption of energetic resources with the aim of exposing of powerconsumption of national economy is analyzed on this work.
Keywords: потенціал економічний; бізнес; ефективність; прибуток; конденсат