Фактори, що впливають на економічну стійкість сільськогосподарського підприємства та забезпечення його розвитку - Крижановська, Ірина Юріївна (НТУ "ХПІ", 2016)
Автором проаналізовано існуючу класифікацію економічної стійкості за низкою ознак, розмежовано вплив факторів на економічну стійкість сільськогосподарських підприємств на макро-, мезо та мікрорівнях. Також у статті розглянуто засади розробки методичного підходу до забезпечення стійкого економічного розвитку сільськогсподарського підприємства.

The author analyzes the existing classification of economic stability for a number of features, delimited influence factors on the economic stability of farms at the macro, meso and micro levels. Also the article describes the basics of developing methodical approach to steady economic development of agricultural enterprise ensuring.
Factors affecting the economic sustainability of agricultural enterprises and development
Keywords: стійкий економічний розвиток; методичний підхід; фінансовий стан; стійкий економічний розвиток; sustained economic increase; methodical approach