Методичні вказівки до виконання практичної роботи "Основи психології управління у сфері фізичної культури" - Поляков, Ігор Олександрович; Полякова, Оксана Олександрівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Методичні вказівки підготовлено для студентів денної форми навчання спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» НТУ «ХПІ», які навчаються на освітньо-кваліфікаційною програмою підготовки магістрів. Студентам представлено розподіл навчального часу та види навчальних занять з освітнього компоненту «Психологія управління фізичною культурою». Надано перелік тем, види практичних занять з дисципліни, список джерел інформації. Встановлено критерії оцінки виконання усіх видів практичної роботи.
Keywords: методичні вказівки; організаційна психологія; управлінська деформація; поняття соціальних санкцій; теорія раціонального управління; теорія ситуаційного лідерства; спорт; рекламна діяльність