Призначення інвестиційної складової тарифу на електричну енергію - Колєсніченко, Анастасія Сергіївна (Хмельницький економічний університет, 2012)
В даній статті проаналізовано сутність інвестиційної складової у тарифі на електричну енергію. Висвітлені її позитивні та негативні риси в сучасних умовах роботи ринку електричної енергії України.

This article examines the nature of the investment component in electricity tariffs. Its positive and negative features in modern conditions of the electricity market in Ukraine are highlighted.
Keywords: інвестиційна складова; електрична енергія; тарифна політика; тариф на електричну енергію; ринок електричної енергії