Методичні вказівки до лабораторних робіт "Використання SIMD розширення обчислювача при програмуванні в середовищі VISUAL STUDIO" з дисципліни "Архітектура обчислювальних систем" - Кожин, Юрій Миколайович; Малих, Олег Миколайович; Прокопенков, Володимир Пилипович (НТУ "ХПІ", 2017)
Метою лабораторних робіт є освоєння прийомів аналізу архітектури обчислювача для використання SSE-команд, застосування асемблера для розробки програм обробки векторних даних, а також отримання навичок проектування додатків операційної системи Windows для організації SIMD-обчислень.
Keywords: SIMD; Single Instruction Multiple Data (SIMD); обробка векторних даних; програмне забезпечення; SIMD розширення обчислювача; функції виміру часу; ідентифікація виробника процесора; MMX процесор; SSE функції