Электрохимическое растворение меди c фольгированного диэлектрика - Майзелис, Антонина Александровна; Трубникова, Лариса Валентиновна; Буркун, А. И. (НТУ "ХПИ", 2006)
Наведено анодні і катодні поляризаційні залежності потенціодинамічні і потенціостатичні залежності в процесі електрохімічного розчинення міді з поверхні фольгованого діелектрика в борфторидному розчині. Фотографії зразків відображають динаміку розчинення міді, а також необхідність деяких операцій техпроцесу. Показано можливість швидкісної переробки відходів фольгованого діелектрика.

Anodic and cathodic polarization dependences during electrochemical dissolution of copper from a foiled dielectric surface in fluorboride solution are given. Photos of specimens reflect dynamics of copper dissolution, and also the necessity of some manufacture process operations. The opportunity of high-speed processing of waste foiled dielectric is shown.
Keywords: электрохимический метод; анодная обработка; переработка отходов; борфторидный электролит; плотность тока; медный слой