Можливості інтернет-реклами в сфері туризму - Косенко, Софія Андріївна; Ткачов, Максим Михайлович; Ткачова, Надія Петрівна (Державний біотехнологічний університет, 2024)
Визначено, що туризм сьогодні - це глобальний комп'ютеризований бізнес за участю великих авіакомпаній, міжнародних готельних мереж і туристичних корпорацій, успішне функціонування якого неможливо уявити без використання інтернет-реклами. Успішна розробка і використання його основних видів (контекстний, банерний, поштовий) дає можливість задовольнити рекламні потреби учасників туристичного ринку зі значною економією часу і коштів, дає можливість туристичним агентствам-рекламодавцям.
Keywords: маркетинг; рекламний бізнес; інтернет; соціальні мережі; ефективність; продажі