Значення кібербезпеки для якості дистанційного навчання - Ротте, С. В.; Волонтир, А. В.; Цікановський, В. Л. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022)
Розглянуті основи кібербезпеки при проведенні дистанційного навчання, зокрема в Черкаському державному технологічному університеті.

The basics of cyber security when conducting distance learning are considered, in particular at the Cherkasy state technological university.
The importance of cyber security for the quality of distance education
Keywords: дистанційне навчання; кібератаки; distance education; cyberattacks