Сучасні технології переробки пальних копалин - (:unkn) unknown (ТОВ "Планета-Принт", 2020)
Подано тези доповідей науково-технічної конференції "Сучасні технології переробки пальних копалин" за теоретичними та практичними результатами наукових досліджень і розробок, які виконані викладачами вищої школи, науковими співробітниками, аспірантами, студентами, фахівцями різних організацій і підприємств.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; переробка твердих горючих копалин; нафтопереробка; нафтохімія; хімотологія; пально-мастильні матеріали