Фізіологія спорту і рухової активності - Блещунова, Катерина Миколаївна; Євтифієва, Ірина Ігорівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Навчально-методичні матеріали до проведення лабораторних занять є структурною одиницею навчально-методичного комплексу забезпечення дисципліни відповідно до Положення «Про навчально-методичний комплекс дисципліни» НТУ «ХПІ», затвердженим Вченою радою НТУ «ХПІ» від «01» грудня 2023 р. Протокол № 10 та введеним в дію наказом ректора від « 04 » грудня 2023 р. № 458 ОД. Навчально-методичні матеріали до проведення лабораторних занять з дисципліни «Фізіологія спорту і рухової активності» забезпечує здобувачеві освіти можливість засвоєння практичної складової освітнього компоненту. Навчально-методичні матеріали до проведення лабораторних робіт містять: тему та мету лабораторного заняття, перелік обладнання, основні терміни, методику виконання лабораторної роботи; контрольні питання та список рекомендованої літератури для більш повноцінного ознайомлення з темою заняття.
Keywords: навчально-методичні матеріали; динамометрія; біологічний вік; швидкість; кровообіг; оцінка амплітуди рухів у суглобах