Направления реформирования бухгалтерского учета на предприятиях АПК в соответствии с современными требованиями рыночной экономики - Исаншина, Г. Ю.; Уваренко, М. В. (НТУ "ХПИ", 2010)
Представлено основні напрямки й процедури реформування бухгалтерського обліку в сільському господарстві. Виконано аналіз результатів контрольно-ревізійної роботи з перевірки фінансово-господарської діяльності сільськогосподарських організацій, що дозволило розробити й сформулювати основні напрямки її вдосконалювання.

The basic directions and procedures of reforming of book keeping in agriculture are presented. The analysis of results of kontrol-auditing work on check of financial and economic activity of the agricultural organisations that has allowed to develop and formulate the basic directions of its perfection is made.
Keywords: аграрный сектор; система управления; МСФО; журнально-ордерная форма учета; контрольно-ревизионная работа