Аспекти підвищення енергоефективності - Домбровська, Г. П.; Геращенко, І. О. (НТУ "ХПІ", 2012)
У даній статті проведено дослідження за змістом енергоефективності як якіснішого показника ступеня розвитку національної економіки, а енергозбереження - це кількісна характеристика зменшення використання одного показника відносно іншого.

In this paper a study on the content of energy efficiency as improvement exponent of national economic development and energy - a quantitative characterization of reducing the use of one index over another.
Keywords: енергозбереження; ВВП; енергоресурси; energy efficiency; energy saving; gross domestic product; power resources