Фізкультурно-оздоровча технологія вдосконалення фізичної підготовленості здобувачів вищої освіти - Христова, Т. Є.; Занкова, О. М. (Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», 2023)
Дослідження висвітлює ефективність фізкультурно-оздоровчої технології вдосконалення фізичної підготовленості здобувачів вищої освіти на базі використання засобів настільного тенісу.
Keywords: фізична культура; оздоровлення; настільний теніс; physical culture; health improvement; table tennis