Наочне використання традиційної символіки у навчальному процесі реставраторів: на прикладі дукачів - Волік, К. С. (НТУ "ХПІ", 2012)
У статті подається варіант наочного використання традиційної символіки у навчальному процесі майбутніх реставраторів на прикладі дукачів – рідкісних творів українського декоративно-ужиткового мистецтва.

The article discusses the use of a visual version of the traditional symbols Kiv learning process as an example of future restorers dukachem - rare works of decorative art.
Intuitive use of traditional symbols in teaching restorers: the case dukachey
Keywords: підготовка професійна; підготовка кадрів; підготовка фахівців; мистецтво; прикраси; традиції українські; культура українська