Конкурентоспроможність персоналу підприємства - Глізнуца, Марина Юріївна; Гуцан, Олександр Миколайович; Кучинський, Володимир Анатолійович; Перерва, Петро Григорович (My University, 2023)
Розроблено методичний підхід до оцінювання комплексної безпеки підприємства, який ґрунтується на розрахунках та прогнозуванні її рівня, а також на ідентифікації та оцінці впливу факторів на кожну складову безпеки. Для проведення комплексного оцінювання запропоновано використовувати методи узагальненої функції бажаності та інтегральної оцінки, а також спеціально розроблену шкалу інтерпретації інтегрального рівня комплексної безпеки підприємства.
Keywords: економічна безпека; оцінка; прогнозування; фактори; автотранспортні підприємства