Аналіз змісту поняття ризик і наукові підходи щодо визначення сутності ризику - Посохов, Ігор Михайлович (НТУ "ХПІ", 2012)
У статті розглянуто зміст ризику і виділено наукові підходи щодо тлумачення сутності ризиків.

In article are considered the maintenance of risk and scientific approaches concerning interpretation of essence of economic risks are allocated.
Keywords: ризик; економічний ризик; сутність ризику; управління ризиками